Logo_Verhuisservice

Verhuisbedrijf Utrecht

VERHUISBEDRIJF UTRECHT

Als u gaat verhuizen is het fijn om extra hulp in te schakelen. Gelukkig heeft u ons van Low Budget Verhuisservice nu gevonden. Wij zijn een verhuisbedrijf in Utrecht en helpen u graag een handje! Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u bijvoorbeeld een andere woning heeft gekocht en gaat verhuizen, of wanneer u uw bedrijfsinboedel moet verhuizen. Veel mensen onderschatten het verhuizen en hetgeen wat er zoal bij komt kijken. Het inpakken van kleine spulletjes is vaak zo gebeurd, maar wat dacht u van een bureau, een bank, een bed, alle kasten en de andere meubels die u heeft? Veel zal toch uit elkaar gehaald moeten worden, vervoeren en dan weer in elkaar gezet moeten worden, gaat u dat allemaal zelf doen? Dit hoeft namelijk niet! Wij van Low Budget Verhuisservice kunnen dat voor u doen en onze verhuizers gaan uiterst voorzichtig te werk. Bent u ook benieuwd naar wat ons verhuisbedrijf in Utrecht voor u kan doen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen verhuisbedrijf Utrecht

Wilt u ook graag van onze verhuisservice in Utrecht gebruik maken? Een goede keuze om dan direct een offerte aan te vragen zodat u weet waar dat u financieel aan toe bent. Als u hierbij duidelijk aangeeft van welke diensten u gebruik wilt maken, kunnen wij een offerte op maat toesturen. Al veel mensen en bedrijven zijn u voorgegaan, zij hebben mogen ervaren hoe fijn het is om een paar extra helpende handen te hebben tijdens deze flinke klus. Daarom staan onze professionele verhuizers graag voor u klaar. We horen het als wij u van dienst mogen zijn met ons verhuisbedrijf in Utrecht en dan kunt u onze vele voordelen in de praktijk ervaren. Heeft u vooraf nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op en dan staan we u graag te woord!

Wilt u de beste en laagste prijs?

Wij zijn georganiseerd

Wij werken nationaal

Snel en efficiënt

Extra voorzichtig

Is een verhuisbedrijf Utrecht goedkoop?

Verhuizen is een hele klus, het kost veel tijd en energie en dan is het fijn als u weet waar dat u aan toe bent als u hulp inschakelt. Gelukkig weet u dat direct als u voor Low Budget Verhuisservice kiest. Een verhuisbedrijf in Utrecht is namelijk goedkoop, als u voor ons kiest! Onze verhuizers staan iedere dag weer voor u klaar om u van dienst te zijn, ze weten wat ze doen, werken snel en efficiënt en voeren het werk met liefde en plezier uit. Op deze manier wordt verhuizen voor u ook veel leuker en aangenamer!

Verhuisbedrijf in utrecht
Verhuisbedrijf in utrecht

Voordelen verhuisbedrijf Utrecht

Als u de voordelen weet van ons verhuisbedrijf in Utrecht, dan is de kans groot dat u er ook gebruik van maakt en dat is ook de bedoeling. Wij beschikken namelijk over de juiste hulpmiddelen om het verhuizen een stuk eenvoudiger te maken. Wat zijn onze voordelen?

✔   verhuizers werken snel, efficiënt en zijn vakkundig.

  Scherpe prijzen, u weet vooraf waar dat u aan toe bent.

  Het bespaart u veel tijd en energie als u werk kunt uitbesteden aan ons.

  Afspraak is afspraak.

  We werken zeer geordend.

  We werken internationaal, dus ook dan kunt u ons benaderen.

  Helpen u graag bij het verhuizen naar een andere woning, maar ook een bedrijfsinboedel kunnen wij voor u verhuizen.

 

Wilt u de beste en laagste prijs?

Mogelijkheden verhuisbedrijf Utrecht

Sommige mensen vinden het lastig om werk uit handen te geven, maar als u gaat verhuizen zal dat snel eenvoudiger worden. Als u namelijk bezig bent, merkt u pas hoeveel er bij komt kijken. Alles moet worden ingepakt, u moet meubels demonteren, later weer monteren, alles ordenen, weer uitpakken, er gaat heel wat tijd inzitten. Maar wat dacht u van de grote hoeveelheid energie? Een goed moment om daarom de mogelijkheden van ons verhuisbedrijf in Utrecht te bekijken. Bij Low Budget Verhuisservice weet u namelijk waar dat u aan toe bent en zo kunt u veel tijd en energie besparen. Wat kunnen wij voor u doen?

  Wij kunnen zorgen voor noppenfolie en verhuisdozen, zo zorgt u er in ieder geval voor dat alle spullen netjes en veilig vervoerd kunnen worden.

  Onze verhuizers kunnen u helpen met inpakken en uitpakken, daarbij gaan ze uiterst voorzichtig te werk.

  Het demonteren en monteren van meubels is iets wat wij ook voor u kunnen doen. Dit kost vaak veel tijd en energie, wij nemen het graag van u over.

Ook voor het ontruimen van een woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar, net als voor het transport van diverse producten.

01 WERKWIJZE

Wij werken alleen met ervaren verhuizers die hun sporen in deze business inmiddels hebben verdiend. Al onze verhuizers hebben jaren lang ervaring opgedaan en zijn bekend met zowel het verhuizen van particulieren als het verhuizen van bedrijven. Zo weet u dat uw spullen tijdens de verhuizing in handen zijn van echte professionals.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

02 UW VOORDELEN

Kort samengevat:

9

Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend.

9

Bij een spoedopdracht kunnen wij meestal dezelfde avond nog starten met onze werkzaamheden.

9

Wij werken landelijk, dus wij zijn van Groningen tot Limburg en op de Waddeneilanden beschikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

9

Wij zijn NIWO gecertificeerd. Dit betekent dat uw volledige inboedel verzekerd is tegen onverhoopte schade tijdens de verhuizing en dat u de zekerheid heeft dat u met een gekwalificeerd, kredietwaardig en vakbekwaam bedrijf zaken doet.

9

(De)montage is voor onze vakmensen geen enkel probleem, hier rekenen wij geen extra kosten voor.

9

Een duidelijk gespecificeerde offerte met een duidelijke en eerlijke prijs. Geen kleine lettertjes en nare verrassingen achteraf. Wij gaan voor tevreden klanten.

9

Low Budget, but High Quality.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.