Verhuisbedrijf Rotterdam

VERHUISBEDRIJF ROTTERDAM

Heeft u verhuisplannen? Dan is Low Budget Verhuisservice Rotterdam uw helpende hand! Veel mensen hebben wel zin om te verhuizen, maar er moet altijd zoveel geregeld worden. Gelukkig staat u er niet alleen voor, want ons verhuisbedrijf in Rotterdam is direct voor u beschikbaar. Maar voordat het zover is, is het van belang dat u weet wie we zijn en wat we doen. Op deze manier kunt u een keuze maken van welke diensten u gebruik wenst te maken.

Offerte aanvragen goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam       

Wij van Low Budget Verhuisservice vinden het belangrijk dat u weet wat u aan ons heeft. Daarom kunt u bij ons vooraf geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierbij kunt u aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken en dan kunnen wij een scherpe offerte toesturen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat ook graag zodat wij u met ons goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam van dienst kunnen zijn. Wij staan voor u klaar als u gaat verhuizen van of naar Rotterdam, u kunt op onze professionele verhuizers rekenen!

 

Wilt u de beste en laagste prijs?

Wij zijn georganiseerd

Wij werken nationaal

Snel en efficiënt

Extra voorzichtig

Mogelijkheden goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam

Het is altijd fijn om vooraf te weten wat u van ons goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam mag verwachten. Daarom hebben wij een paar mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

 Een verhuizer inhuren, onze verhuizer kan u dan bijstaan met bijv. inpakken.

 Verhuiswagen huren. Ideaal om zo alle spullen in één keer mee te nemen naar het nieuwe adres.

✔ Noppenfolie, een aanrader om breekbare spullen extra te beschermen.

 Verhuisdozen, zo kunt u alles netjes ordenen en in de nieuwe woning weer op de juiste plaats uitpakken.

 Demonteren en monteren van bijvoorbeeld meubels. Dit kost vaak veel tijd, maar onze verhuizers nemen dit werk graag van u over.

 Inpakken en uitpakken van de inboedel. Ook hier kunnen wij u bij helpen, wij zijn uiteraard uiterst voorzichtig en uw spullen zijn bij ons in goede handen!

 Ontruimen van een woning of bedrijfspand. Dit kan helaas ook eens nodig zijn en ook dan kunt u ons inschakelen.

 Transport van diverse producten, dit nemen we ook graag van u over, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Verhuisbedrijf in rotterdam
Verhuisbedrijf in rotterdam

Waarom kiest u voor verhuisbedrijf Rotterdam?

Er zijn altijd verschillende redenen te bedenken waarom dat u een verhuisbedrijf in Rotterdam kunt inhuren. Misschien heeft u graag hulp, of merkt u dat het toch wel erg veel werk is en ziet u er tegenop. Het kan ook zijn dat u gewoon door moet met uw werkzaamheden en eigenlijk nauwelijks tijd heeft om te verhuizen. Wat de reden ook is, het maakt niet uit, want onze verhuizers staan voor u klaar. Ze maken het u graag makkelijk, ze nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u beter overzicht heeft en inziet hoe vlot het gaat dankzij Low Budget Verhuisservice. Maar er zijn ook genoeg andere redenen om voor onze verhuisservice te kiezen. We zijn namelijk vakkundig, weten wat we doen, kunnen in korte tijd veel werk verzetten, hanteren lage prijzen, komen onze afspraken na en het is ook een stukje zekerheid wat u krijgt.

Wilt u de beste en laagste prijs?

Vakkundig verhuisbedrijf Rotterdam

Op het moment dat u op zoek bent naar een vakkundig verhuisbedrijf in Rotterdam, is de kans erg groot dat u uitkomt bij Low Budget Verhuisservice. Wij zijn namelijk vakkundig, we weten wat we doen en komen onze afspraken na. Het contact met klanten vinden wij heel belangrijk, net als dat wij iedereen graag veel werk uit handen nemen. Verhuizen is niet iets wat u zomaar even doet, er komt veel bij kijken en daar weten wij alles van. Daarom delen wij onze kennis en ervaringen graag met u, en zo kunnen wij u ook veel tijd en energie besparen. Veel mensen onderschatten het verhuizen, inpakken neemt veel tijd in beslag, maar ook demonteren en monteren van bijvoorbeeld meubels. Als dit klaar is, dan moet alles nog in de verhuiswagen, en weer uit worden gepakt en in elkaar worden gezet. Wij van Low Budget Verhuisservice helpen u daarom graag een handje. Onze voordelen?

 Snel en efficiënt, u ziet heel snel vooruitgang.

 We werken uiterst voorzichtig, uw spullen zijn bij ons in goede handen.

 We zijn vakkundig en weten wat we doen.

 U kunt internationaal op ons rekenen.

 In te schakelen voor verhuizing naar een andere woning of bedrijfspand.

 Werken geordend, waardoor alle verhuisdozen bijv. direct in de juiste kamer geplaatst kunnen worden.

 Scherp geprijsd, vooraf weet u ook waar dat u aan toe bent bij ons.

 Afspraak is afspraak. Wij staan voor u klaar en daar kunt u op rekenen!

Verhuisbedrijf in rotterdam

01 WERKWIJZE

Wij werken alleen met ervaren verhuizers die hun sporen in deze business inmiddels hebben verdiend. Al onze verhuizers hebben jaren lang ervaring opgedaan en zijn bekend met zowel het verhuizen van particulieren als het verhuizen van bedrijven. Zo weet u dat uw spullen tijdens de verhuizing in handen zijn van echte professionals.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

02 UW VOORDELEN

Kort samengevat:

9

Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend.

9

Bij een spoedopdracht kunnen wij meestal dezelfde avond nog starten met onze werkzaamheden.

9

Wij werken landelijk, dus wij zijn van Groningen tot Limburg en op de Waddeneilanden beschikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

9

Wij zijn NIWO gecertificeerd. Dit betekent dat uw volledige inboedel verzekerd is tegen onverhoopte schade tijdens de verhuizing en dat u de zekerheid heeft dat u met een gekwalificeerd, kredietwaardig en vakbekwaam bedrijf zaken doet.

9

(De)montage is voor onze vakmensen geen enkel probleem, hier rekenen wij geen extra kosten voor.

9

Een duidelijk gespecificeerde offerte met een duidelijke en eerlijke prijs. Geen kleine lettertjes en nare verrassingen achteraf. Wij gaan voor tevreden klanten.

9

Low Budget, but High Quality.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.