Verhuisbedrijf Den Haag

VERHUISBEDRIJF DEN HAAG

Als u verhuisplannen heeft, is het goed om eens na te gaan wat een verhuisbedrijf in Den Haag u te bieden heeft. Bij Low Budget Verhuisservice bent u aan het juiste adres. Het is belangrijk dat u weet wie we zijn en wat we doen, maar ook welke werkzaamheden wij u uit handen kunnen nemen. Daarom maken wij graag kennis met u en dan heeft u al snel in de gaten dat verhuizen toch een flinke klus is. Dit is ook de reden dat zoveel mensen er niet veel zin in hebben, en het zien als veel werk en een tijdrovende klus. Om het verhuizen toch aantrekkelijker te maken, kunnen wij u helpen. Wij kunnen u namelijk helpen met verhuizen en dan heeft u veel sneller het overzicht weer terug. U kunt zelf de touwtjes in handen hebben, maar wij kunnen bijvoorbeeld helpen inpakken en sjouwen. Daarvoor maken wij uiteraard gebruik van onze hulpmiddelen, zo is het voor niemand te zwaar!  

 

Wilt u de beste en laagste prijs?

Wij zijn georganiseerd

Wij werken nationaal

Snel en efficiënt

Extra voorzichtig

Diensten verhuisbedrijf Den Haag

Mocht uw voorkeur uitgaan naar een verhuisbedrijf, dan is het fijn om te weten wat ze allemaal voor u kunnen betekenen. Bij ons van Low Budget Verhuisservice weet u snel waar dat u aan toe bent. Of dat het nu gaat over het verhuizen naar een andere woning, of u moet uw bedrijfsinboedel verhuizen, er komt altijd veel bij kijken. Het is dan vaak wenselijk om hulp in te schakelen van een goedkoop verhuisbedrijf in Den Haag en dat zijn wij. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld:

 Noppenfolie, om alle spullen veilig te vervoeren (dit is wel een aanrader en zeker als het gaat om spullen die breekbaar zijn). Uiteraard gaan wij voorzichtig om met al uw spullen, maar extra folie is altijd een aanrader.

 Verhuisdozen, om alle spullen netjes in te pakken (dit kunnen wij ook voor u doen als u dat wenst).

 Wij kunnen voor u alles demonteren en monteren (zoals meubels).

 Het inpakken en uitpakken van uw inboedel kunt u aan ons uitbesteden.

Maar ook het ontruimen van woningen en bedrijfspanden behoort tot onze diensten, net als het transport van diverse producten.

 

Voordelen verhuisbedrijf Den Haag

Een goedkoop verhuisbedrijf in Den Haag gaat u veel voordelen opleveren:

 We werken geordend. Overzicht is belangrijk tijdens een verhuizing en daarom helpen wij u hier graag bij. U kunt dit onderdeel ook compleet aan ons uitbesteden en dan is het zeker in goede handen bij ons verhuisbedrijf in Den Haag.

 Wij werken internationaal, dus ook als u naar het buitenland gaat verhuizen, of hierheen komt, staan wij voor u klaar.

 Snel en efficiënt, als u ons morgen nodig heeft, geen probleem. U hoeft alleen maar contact op te nemen en dan hoort u direct onze mogelijkheden.

 Extra voorzichtig, het gaat om uw inboedel en daar gaan wij uiteraard uiterst voorzichtig mee om! Daarnaast zijn uw spullen bij ons ook goed verzekerd.

 Scherp geprijsd, bij ons weet u vooraf waar dat u aan toe bent en krijgt u geen hoge rekeningen. We zijn snel en laag geprijsd, dit merkt u wanneer u een offerte aan heeft gevraagd!

 Zekerheid, afspraak is afspraak. Wij staan voor u klaar en we doen ook echt wat we hebben afgesproken, u kunt van ons op aan!

 Vakkundig, onze verhuizers in Den Haag weten wat ze doen en u kunt echt op ze rekenen.

Wilt u de beste en laagste prijs?

Vragen over ons verhuisbedrijf in Den Haag?

Op het moment dat u van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Alle vragen die u heeft worden dan spoedig door ons beantwoord en wij kunnen voor u een offerte op maat maken. Zo weet u in ieder geval waar dat u aan toe bent bij ons. Hierbij is het belangrijk dat u aangeeft van welke diensten u gebruik wilt maken, hierdoor kunnen wij namelijk beter de prijs vaststellen. Ook wanneer de diensten die u wenst er niet bij staan, kunt u contact met ons opnemen en horen wat we daarin voor u kunnen betekenen. Onze verhuizers in Den Haag staan voor u klaar en willen u maar al te graag helpen. Kiest u er daarom ook voor om met ons samen te werken. Het bespaart u veel tijd en energie, en onze vakmensen staan voor u klaar.

01 WERKWIJZE

Wij werken alleen met ervaren verhuizers die hun sporen in deze business inmiddels hebben verdiend. Al onze verhuizers hebben jaren lang ervaring opgedaan en zijn bekend met zowel het verhuizen van particulieren als het verhuizen van bedrijven. Zo weet u dat uw spullen tijdens de verhuizing in handen zijn van echte professionals.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

02 UW VOORDELEN

Kort samengevat:

9

Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend.

9

Bij een spoedopdracht kunnen wij meestal dezelfde avond nog starten met onze werkzaamheden.

9

Wij werken landelijk, dus wij zijn van Groningen tot Limburg en op de Waddeneilanden beschikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

9

Wij zijn NIWO gecertificeerd. Dit betekent dat uw volledige inboedel verzekerd is tegen onverhoopte schade tijdens de verhuizing en dat u de zekerheid heeft dat u met een gekwalificeerd, kredietwaardig en vakbekwaam bedrijf zaken doet.

9

(De)montage is voor onze vakmensen geen enkel probleem, hier rekenen wij geen extra kosten voor.

9

Een duidelijk gespecificeerde offerte met een duidelijke en eerlijke prijs. Geen kleine lettertjes en nare verrassingen achteraf. Wij gaan voor tevreden klanten.

9

Low Budget, but High Quality.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.